Synttärilahjan kaveriksi askartelin tämmöisen pikku purkin, johon laitoin multaa ja basilikan siemeniä... Askartelin myös teemaan sopivan pikkuisen synttärikortin. Tämä setti korvaa tällä kertaa leikkokukkakimpun, jonka yleensä vien synttärisankarille.

Purkin pohjana on ihan tavallinen lasipurkki, jonka olen päällystänyt vihreällä servetillä. Servetin kiinnitin laimennetulla erikeepperillä purkkiin. Muuhun koristeluun käytin paperia ja koristenauhoja. Purkinkansi on kyllä aika turha. Eihän sitä voi kuitenkaan pitää, jos aikoo basilikan kasvattaa. Mutta onpahan nyt sitten viimeistellymmän oloinen kokonaisuus kun on kannet ja kaikki. Ja toisaalta jos siemet ei lähde itämään voi pelkkää purkkia sitten käyttää vaikkapa kuivatulla basilikalla:) Noihin paperikukkasiin olen kyllä kovin ihastunut, jotenkin ne tuo aina sellaista elävyyttä näihin askarteluihin.

Tälläinen pikkuruinen laatikkokin tuli koristeltua...

Sitten vielä niistä ystävänpäiväkorteista... Ne ei kyllä onnistuneet ollenkaan, joten saldo niiden suhteen jäi yhteen. Turha niitäkään on tehdä jos lopputulos on karmea. Karmea se on tämäkin mutta laitanpa silti kuvan esille. Yritin laittaa samaan korttiin kaikki suosikki ideat ja lopputulos oli hirveä:( Liikaa erilaisia värejä, muotoja, pintoja jne. samassa kortissa, yäk....