Muutamia kortteja on taas tullut tehtyä. Ostin tällä kertaa perhosen muotoisia leimasimia ja niitä piti tietysti päästä kokeilemaan:) Mukaan kaupasta tarttui myös leimasinsetti, jossa on lehtiä ja kukkasia. Aika hauskoja molemmat. Vaativat kuitenkin ehkä hiukan harjoittelua, että jälki olisi tasalaatuista. Varsinkin perhosten isoimmat mallit on vaikeita saada onnistumaan. Niistä jäi aina joku kohta himmeämmäksi.

Tämä nimpparikortti oli harjoitus kappale josta kyllä näkee että ei ihan leimaus ole onnistunut.. Jäi perhoset vähän puolikkaiksi. Ja leimasinsetillä olen tuonne vasempaan reunaan tehnyt tuollaista kuviota. Se meni mynkään, koska ostamani leimasityyny oli totaalisen surkea. Väri ei meinannut millään kuivua ja kuvioita värittäessä musta väri levisi sitten ympäriinsä. Lopputulos oli suttuinen.

Tähän korttiin sain hommattua uuden leimasintyynyn ja kuviot alkoi jo onnistua, ei levinneet ympäriinsä:) Noita kukkakoristeita kokeilin ensi kertaa ja taisin kyllä tykästyä niihin.

Samainen kortti siten että sisäpuolikin näkyy.

Tässäpä onkin sitten pikkumiehen synttärikortti. Pikkuisten kortteihin piirtelen ja värittelen itse kuvat. Niihin tulee jotenkin lapsellisempi tunnelma kun piirtää itse. Ja vaikka olen etsinyt askartelukaupoista en oikein ole löytänyt mieleisiä valmiita aiheita lastenkortteihin. Itse piirtämällä saa aina sitä mitä on mielessään kuvitellutkin.

Nämä kortit onkin sitten ihan kokonaan tehty piirtämällä, paitsi vasemman puoleisessa kortissa on kaksi kisulia jotka on valmiita koristeita. Seuraavaksi pitäisi alkaa suunnittelemaan ystävänpäiväkortteja ja muutama synttärikorttikin pitäisi tehdä....